Vikingsoda AB och Zmart Webb & Reklam inleder långsiktigt samarbetsavtal

Vikingsoda AB, en ledande svensk distributör av miljövänliga kolsyremaskiner och en lokal återfyllare av kolsyrepatroner, meddelade idag att de inlett ett långsiktigt samarbete med den digitala marknadsbyrån Zmart Webb & Reklam.

Samarbetet syftar till att stärka Vikingsodas varumärke och närvaro på den svenska marknaden.
Sedan 2009 har Vikingsoda AB försett miljömedvetna återförsäljare över hela Sverige med sina produkter, och hanterat återfyllning av tomma kolsyrepatroner i sin anläggning i Upplands Väsby. Företaget fokuserar på att skapa produkter för individer som gör medvetna val för att minska sin miljöpåverkan och främja personlig hälsa.

Som del av det nya samarbetet kommer Zmart Webb & Reklam att ansvara för en rad uppgifter inklusive att förbättra varumärkesprofilen genom en profilhandbok, uppdatering av grafiskt material för produkter, webbplatsuppdateringar, sociala mediehantering, och utformning av strategier för varumärkes- och produktkännedom.
Dessutom kommer de att bistå med en övergripande marknadsplan, annonsering och riktade kampanjer i utvalda kanaler.

”Vi är mycket glada att ha fått lära känna teamet på Zmart och ser fram emot ett spännande och nära samarbete under flera år framöver,
säger Jimmy Holmström, logistik och produktionsutvecklingschef på Vikingsoda AB.

Zmart Webb & Reklam uttryckte också sin entusiasm över samarbetet. ”Vi är naturligtvis stolta och glada över uppdraget och tackar för förtroendet. Vi ser era möjligheter.”

Om Vikingsoda AB:
Vikingsoda AB är ett svenskt företag specialiserat på fyllning av kolsyrepatroner samt försäljning av kolsyremaskiner, smaker och tillbehör. Med fokus på hållbarhet och hälsa erbjuder Vikingsoda produkter för den växande gruppen av miljömedvetna konsumenter.

Om Zmart Webb & Reklam:
Zmart Webb & Reklam är en ledande digital marknadsbyrå som erbjuder helhetslösningar inom marknadsföring och reklam.

För mer information, vänligen kontakta:

Niclas Buskenström
niclas@zmartwebbreklam.se

Jimmy Holmström
jimmy.holmstrom@vikingsoda.se