När ni saknar tid eller intresse

Att hålla webbplatsen uppdaterad är viktigt för att bibehålla en god säkerhet och förebygga problem som kan orsaka avbrott i er verksamhet.

Uppdaterings­avtal

Det är viktigt att hålla WordPress och plugins uppdaterade för att bibehålla en bra säkerhet. Våra uppdateringsavtal är till för er som vill ha en ständigt uppdaterad (med andra ord säker) och säkerhetskopierad WordPress-webbplats, men som vill slippa sköta uppdatering och backup på egen hand.

 

Genom att hålla webbplatsen uppdaterad får man ett hyfsat bra skydd då hackers ofta riktar in sig på säkerhetshål som upptäckts i äldre versioner av WordPress och plugins. Går det för lång tid utan att filerna på er webbplats uppdaterats så uppstår lättare säkerhetshål som robotar och malware kan ta sig in i.

 

Skulle problem dyka upp eller om frågor uppstår kan det även vara skönt att ha någon att konsultera och ni kan känna er trygga med vår kunskap om WordPress och er webbplats. Behöver ni dessutom regelbunden hjälp med er webbplats (kanske att publicera nytt material som t.ex. nyhetsartiklar, lägga in produkter eller byta ut en bild eller liknande) på er hemsida, så hjälper vi gärna till med det också.

Låt oss ta hand om ert nästa projekt

Kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter ni har.

 

Ring oss: 073-505 79 54
E-post: hejsan@zmartwebbreklam.se