Behöver ni utveckla er e-handel?

Förstärk och utveckla era affärer med en modern och säker e-handel som genererar hög försäljning.

E-Handel

För att kunna driva en e-handel behöver ni en e-handelsplattform. Vi bygger er e-handelslösning på standardprodukterna WordPress och WooCommerce, i kombination med de tillägg som behövs för att skapa just den funktionalitet som krävs i er specifika e-handel. Till det kopplar vi betalningslösningar, fraktlösningar och integrationer samt marknadsföring för att optimera er försäljning.

 

WooCommerce är precis som WordPress väldigt flexibelt och anpassningsbart och är ett perfekt verktyg för att skapa en snygg och trygg webbutik som är enkel att uppdatera. Om ni saknar tid eller intresse att sköta er e-handel kan vi hjälp er med det via våra olika uppdateringsavtal.

 

Vi har lång erfarenhet av både användbarhet, målgruppsanpassad tonalitet och professionell copy samt teknisk implementering, vilket innebär att vi har goda förutsättningar för att skapa e-handelslösningar som gör jobbet enkelt för er. När er nya webbutik är levererad lär vi er hur ni enkelt laddar upp och redigerar produkter på egen hand. Det krävs inga förkunskaper och ni kommer enkelt att lära er att sköta er webbshop.

Låt oss ta hand om ert nästa projekt

Kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter ni har.

 

Ring oss: 073-505 79 54
E-post: hejsan@zmartwebbreklam.se