Förnya eller fräscha upp den grafiska profilen?

Framgångsrik och provocerande grafisk design handlar om att skapa  känslomässiga upplevelser för kunderna.

Grafisk formgivning

Genomtänkt grafisk formgivning gör information till vinnande kommunikation. En lyckad grafisk formgivning speglar ert företag och fångar era kunders uppmärksamhet. Om logotypen är företagets ansikte, så är den grafiska identiteten hela kostymen.

 

Den grafiska formgivningen har stor betydelse för hur era kunder upplever er. Helt enkelt därför att det inte bara är vad ni säger som är viktigt, utan även hur ni säger det. Med rätt utseende i er kommunikation kommer budskapet fram bättre och med en grafisk form som särskiljer er från konkurrenterna blir det också lättare att komma ihåg just ert företag.

 

I en grafisk identitet så ingår vanligtvis färgval, typografi, bildspråk m.m. för att skapa en komplett helhet. Ett bra verktyg för att säkerställa att den grafiska identiteten efterlevs är att ta fram en grafisk manual. I den så står alla grafiska riktlinjer som tryckare och skyltmakare behöver för att skapa material enligt den grafiska identiteten.

 

Det kan vara bra att göra ett gediget förarbete genom att göra en varumärkesplattform innan man tar fram en grafisk identitet.

 

Exempel på enheter:

  • Logotyper
  • Grafisk manual

Låt oss ta hand om ert nästa projekt

Kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter ni har.

 

Ring oss: 073-505 79 54
E-post: hejsan@zmartwebbreklam.se