Vi hjälper er med kreativ reklam och trycksaker

Rapporter, årsredovisningar, DR-utskick, broschyrer, foldrar, power point-presentationer, mässmaterial, montrar, wordmallar etc. Vi hjälper er med alla sorters informationsmaterial.

Reklam & trycksaker

Vi designar och formger det mesta som ni kan tänka er. Det kan vara allt ifrån broschyrer, profilreklam, profilprodukter, profilkläder och mässmaterial till enklare saker som visitkort och flyers. När vi skapar reklam och trycksaker för er verksamhet utgår vi alltid från er grafiska guide och ser till att allt andas samma känsla.

 

När vi arbetar med era uppdrag är arbetsprocessen enkel och transparant, vi diskuterar era behov och därefter skapar vi ett förslag som efter ert godkännande färdigställs för tryck eller produktion. Vi har dessutom nära samarbeten med ett flertal tryckerier och profilproducenter och vi håller gärna i alla kontakter med dem för att göra ert arbete lättare.

 

Vi hjälper er även med branschspecifika trycksaker och emballage. Det kan vara kartonger i specialmått, packmaterial, påsar, silkespapper, stämplar, etiketter, stickers, kort med mera. Med många års erfarenhet vet vi vad som behövs för exempelvis en e-handel eller butik. Vi kommer med tips, idéer och skannar sedan av marknaden och våra kontakter efter bra förslag som matchar både dina och våra tankar.

Låt oss ta hand om ert nästa projekt

Kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter ni har.

 

Ring oss: 073-505 79 54
E-post: hejsan@zmartwebbreklam.se