Går er marknadsavdelning på knäna?

Ibland räcker inte tiden till. Kanske behöver ni ett utomstående bollplank och ett tillfälligt stöd eller förstärkning till er marknadsavdelning.

Extern Marknadsavdelning

Vi brukar säga att vi är kundens externa marknadsavdelning. Vi gör med andra ord allt som en intern marknadsavdelning gör och att anlita en extern marknadsavdelning kan spara er mycket pengar i lönekostnader, effektivisera arbetet och avlasta er internt.

 

Oavsett om ni har en tillfälligt underbemannad marknadsavdelning eller om ni har valt att outsourca hela marknadsfunktionen så kan vi bistå i arbetet som en extern marknadsavdelning. Ni kan anlita oss på heltid, deltid, per projekt eller timme och vi arbetar såväl strategiskt som taktiskt och har bred erfarenhet från uppdrag där vi arbetar med att driva marknadsfrågorna helt till att vara en del i vår kunds marknadsteam.

 

Vi har ett antal erfarna strateger, affärsutvecklare och kommunikatörer som hjälper er att lyfta blicken, tänka utanför boxen och strukturera era tankar. Vi delar med oss av vår breda erfarenhet från andra företag, uppdrag och kunskap om olika marknadsföringsrelaterade frågor. Vi bidrar med kunskap inom mer övergripande och strategiska frågor till hjälp med hemsida, sociala medier, mailutskick, annonser, mässor, trycksaker med mera.

 

Vi specificerar tillsammans de krav och önskemål ni har och hur vi ska göra för att nå ett bra resultat tillsammans och vi utgår naturligtvis alltid från hur era egna förutsättningar ser ut och ser till att arbetet stöttar de affärsmål och nyckeltal som finns. Vi gör det enkelt att samarbeta med oss genom transparens och tydlighet både i uppdragsbeskrivning, genomförande och ekonomin kring det.

 

Vi utbildar er gärna och erbjuder konsultation och rådgivning gällande marknads- och kommunikationsfrågor oberoende av kanal eller media kommunikationen ska ske i. Det spänner från strategier till produktion och via både digital och analog kommunikation.

Låt oss ta hand om ert nästa projekt

Kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter ni har.

 

Ring oss: 073-505 79 54
E-post: hejsan@zmartwebbreklam.se