Aktivera alla sinnen och gå på magkänslan

En kreativ video eller förtrollande bilder håller besökarna på webbplatsen och i de sociala medierna engagerade och nyfikna.

Foto & Film

I marknadsföring och reklam handlar det till stor del om att skapa rätt känsla i budskapet och få betraktaren att agera. Med bilder, filmer och annat rörligt material finns en unik förmåga att locka uppmärksamhet, bygga olika typer av stämningar och trycka på olika typer av känslor.

 

Vi hjälper er ta fram genomtänkta bilder och filmer som väcker känslor och nyfikenhet hos betraktaren. När vi producerar foto & film hjälper vi samtidigt kunderna genom hela processen från start till mål – med alltifrån idéer, innehåll / content management, art direction, fotografering och inspelning till retusch och klippning.

 

En film kan göras på många olika sätt beroende på syfte, målgrupp och plattform. Vi tar fram idé, manus och producerar allt från reklamfilmer, filmer till sociala medier, företagsfilmer, mässfilmer, instruktions­filmer, produktfilmer – till filmer som är varumärkesbyggande och presenterar ett företag.

 

Vid behov och beroende på projektets karaktär tar vi in olika kompetenser från vårt nätverk av skickliga fotografer och filmare.

Låt oss ta hand om ert nästa projekt

Kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter ni har.

 

Ring oss: 073-505 79 54
E-post: hejsan@zmartwebbreklam.se