Lärande i Arbete eller praktikplats?

Vi söker efter dig med ett brinnande intresse för grafisk design och digitalt skapande.

Är du en kreativ själ med ett brinnande intresse för grafisk design och digitalt skapande?

Vi erbjuder nu en unik möjlighet för en praktikant eller en student som ska genomföra sin LIA (Lärande i Arbete) att ta sina färdigheter till nästa nivå inom ett brett spektrum av designprojekt.

Vårt team är i behov av en innovativ lagspelare som är redo att dyka in i världen av grafisk design på många olika plattformar och sätt.

Vad vi söker:

  • En passionerad individ med starka kunskaper i Adobe Suite, inklusive Photoshop, Illustrator och InDesign.
  • Någon med en god känsla för design och öga för detaljer, som kan omsätta kreativa idéer till visuellt tilltalande designprojekt.
  • En person som är ivrig att lära sig och utvecklas, och vill applicera sina studier praktiskt inom en mängd olika designområden.
  • En LIA-student eller praktikant som är redo att ta sig an utmaningar och bidra till teamets framgång med sitt unika perspektiv och sin kreativitet.

Vad vi erbjuder:

  • En chans att arbeta med ett erfaret team av designers och marknadsförare, där du kan utveckla dina färdigheter och få ovärderlig insikt i branschen.
  • Möjligheten att arbeta på riktiga projekt för våra klienter, allt från att designa webbsidor och visitkort till att skapa logotyper och disponera trycksaker.
  • En kreativ och stöttande arbetsmiljö där dina idéer välkomnas och ditt arbete gör skillnad.
  • En fantastisk möjlighet att bygga upp din portfolio med professionella arbeten som visar bredden och djupet av dina designfärdigheter.

På Zmart Webb & Reklam är vi engagerade i att stödja och utveckla nästa generation av proffs.

Om du är redo att utforska din kreativitet och ta dina designfärdigheter till en professionell nivå, skicka in din ansökan idag!

Glöm inte att inkludera ditt CV, ett personligt brev och en portfolio som visar dina tidigare arbeten.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och att se hur du kan bidra till våra klienters framgång med din designkompetens!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Vad är 7+4?

Låt oss ta hand om ert nästa projekt

Kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter ni har.

 

Ring oss: 073-505 79 54
E-post: hejsan@zmartwebbreklam.se