Teamet

Pelle Sundqvist

Det är Pelle som håller i rodret och ser till att skeppet seglas i hamn, oavsett hur stormigt eller stilla det är. Han är beteendevetaren med flertalet utbildningar från IHM som har flera roller inom företaget, från affärsutvecklare och projektledare till sökmotoroptimerare och webbstrateg. Som orädd ledare har han drivit flera framgångsrika webbyråer, bland annat vann han flera webbpriser under sin tid som webbstrateg hos Enköpings kommun.

073-505 79 54
pelle@zmartwebbreklam.se

Fredrik Pilegård

Fredrik är en sylvass webbprogrammerare och grafisk designer, full av goda idéer och framför allt bra lösningar till det mesta. Precis som alla andra på kontoret kommer Fredrik med ett berg av erfarenhet, till stor del från hans 20 år som egenföretagare och verksam i Stockholms reklamvärld. När han kliver ut från kontoret och in i sin ateljé är han en konstnär med sprayburken som verktyg.

073-386 22 60 
fredrik@zmartwebbreklam.se

Niclas Buskenström

Vår kreativa projektledare Niclas Buskenström är en idéspruta och kreatör med en lång bakgrund inom mediabranschen. Här hittar ni en långsiktig och relationsskapande kontakt som gör att ni kommer känna att ingenting är omöjligt. Det skrivna ordet och trygghet från start till mål är Niclas främsta vapen. När han inte leder projekt med rutinerad hand så är ledorden musik, publik och mikrofon.

070-314 81 12 
niclas@zmartwebbreklam.se