Kund

ENKÖPINGSMÄSSAN

Enköpingsmässan är en årlig mässa som hålls i Enköping, riktad mot både det lokala näringslivet och allmänheten. Mässan fungerar som en central mötesplats där företag, organisationer och föreningar kan nätverka, visa upp sina produkter och tjänster samt knyta nya kontakter. Evenemanget inkluderar också underhållning, foodtrucks och olika erbjudanden. Enköpingsmässan har som mål att stärka det lokala näringslivet och främja samarbeten inom regionen.

5

Hemsida

5

Digital strategi

5

Innehåll / Content Managment

Som mediapartner till Enköpingsmässan har Zmart Webb & Reklam haft äran att vara en central del av mässans utveckling, från koncept till färdig produktion. Tillsammans med Eventogether, arrangören bakom mässan, har vi utformat en kraftfull grafisk profil som speglar mässans vision och energi. Vår roll har sträckt sig över en rad olika områden, där vi tagit fram allt från genomtänkta marknadsstrategier till kreativa idéer för trycksaker och profilmaterial. Vi har säkerställt att varje aspekt av mässans kommunikation, både digitalt och fysiskt, håller högsta kvalitet.

På den digitala sidan har vi skapat en modern och användarvänlig webbplats som inte bara är visuellt tilltalande, utan också optimerad för sökmotorer (SEO) och full av engagerande content. Webbplatsen är designad för att guida besökare genom mässans erbjudanden och skapa en smidig användarupplevelse. Genom noggrant programmeringsarbete har vi säkerställt att alla tekniska aspekter fungerar friktionsfritt.

Inom annonsering har vi levererat effektiva kampanjer både digitalt och i print. Vårt team har producerat originellt material som fångar intresset hos rätt målgrupp och driver trafik till mässan. Vi har också tagit hand om innehållsskapandet för sociala medier och säkerställt att mässan har en stark närvaro på plattformar som Facebook och Instagram, med regelbundna och engagerande inlägg.

Förutom det digitala arbetet har vi också bidragit med idé- och originalarbete för trycksaker som affischer, flyers och broschyrer.

Att vara en del av Enköpingsmässan är varit ett fantastiskt projekt för oss på Zmart Webb & Reklam. Vi är stolta över det resultat vi har åstadkommit och ser fram emot framtida samarbeten som bygger vidare på denna framgång.