Project

Safekid E-Handel

Safekid är ett svenskt företag som grundades 2015 och specialiserar sig på att erbjuda säkerhetslösningar för barn och vuxna genom GPS-klockor och smartklockor. Företagets främsta produkt är GPS-klockor som hjälper föräldrar att hålla koll på var deras barn befinner sig, vilket ökar både säkerheten och tryggheten. Dessa klockor har funktioner som inbyggd mobiltelefon, SOS-knapp, och GPS-spårning, vilket gör det enkelt för föräldrar att övervaka och kommunicera med sina barn.

Safekid var den första leverantören i Sverige att erbjuda denna typ av GPS-klockor för barn och har sedan dess sålt över 30 000 enheter. Företaget erbjuder även specialanpassade mobilabonnemang för sina klockor, vilket säkerställer att de fungerar optimalt. Dessutom har Safekid ett brett sortiment av andra säkerhetsprodukter, inklusive personlarm och seniorklockor​.

5

E-Handel

5

Digital strategi

5

Innehåll / Content Management

Vi på Zmart Webb & Reklam har förmånen att vara totalleverantör för Safekid, där vi ansvarar för hela deras digitala närvaro och marknadsföringsstrategi. Genom att utveckla en skräddarsydd webbplats med en kraftfull e-handelsplattform har vi möjliggjort för Safekid att nå sina kunder med enkelhet och effektivitet. Vår hantering av Google-annonsering och digitala kanaler har resulterat i ökad trafik och förbättrad konvertering.

Som totalleverantör har vi också utvecklat trycksaker och kampanjidéer som stärker Safekids varumärkesidentitet både online och offline. Med kreativt originalarbete har vi skapat en sammanhållen marknadsföringsstrategi som inte bara kommunicerar Safekids kärnvärden, utan också driver deras affärsresultat framåt. Vårt helhetsperspektiv har inneburit att Safekid kunnat förlita sig på oss för alla aspekter av sin marknadsföring, från konceptutveckling till genomförande, vilket har säkerställt en konsekvent och kraftfull närvaro på marknaden.

Genom att vara deras totala marknadsföringspartner har vi hjälpt Safekid att inte bara växa, utan att göra det på ett sätt som är hållbart och strategiskt genomtänkt. Vår omfattande leverans visar vår förmåga att skapa integrerade lösningar som verkligen gör skillnad.