Kund

Klimatprojekt i Mälardalen

Klimatprojekt i Mälardalen är ett företag baserat i Enköping som specialiserar sig på installation av solcellsanläggningar, laddboxar för elbilar och batterilösningar för lagring av egenproducerad energi. Företaget har sett en betydande tillväxt under de senaste åren, vilket speglar det ökande intresset för förnybar energi i Sverige. Klimatprojekt i Mälardalen riktar sig både till privatpersoner och företag, med tjänster som sträcker sig från små installationer på villor till större projekt som solcellsparker​.

Företaget fokuserar på att erbjuda hållbara energilösningar som minskar beroendet av fossila bränslen och bidrar till en grönare framtid. De är även aktiva i att utbilda sina kunder om fördelarna med solenergi och avliva vanliga myter kring solcellers effektivitet och kostnad​.

5

Exetern marknadavdelning

5

Hemsida

5

Digital strategi

Vi på Zmart Webb & Reklam har varit en komplett helhetsleverantör för Klimatprojekt i Mälardalen, där vi har tagit ansvar för hela deras marknadsföring och kommunikation. Vi har designat och utvecklat en användarvänlig och professionell webbplats som tydligt förmedlar Klimatprojektets värderingar och tjänster. Utöver webbutvecklingen har vi också skött deras Google-annonsering och digitala kanaler, vilket har lett till ökad synlighet och engagemang online.

Men vårt arbete slutar inte där. Vi har också skapat trycksaker, mässmaterial och utvecklat kreativa kampanjidéer som stärker varumärkets närvaro både digitalt och i fysiska sammanhang. Genom vårt originalarbete och våra innovativa marknadsföringsstrategier har vi säkerställt att Klimatprojekt i Mälardalen når ut till sin målgrupp med ett kraftfullt och sammanhållet budskap. Denna helhetslösning visar vår förmåga att leverera högkvalitativa och integrerade marknadsföringstjänster som driver verkliga resultat för våra kunder.