Behöver ni utveckla er e-handel?

Kundanpassad webb­programmering, WordPress-plugins och integrationer mellan affärssystem och webbplats. Vi kan hjälpa dig med allt på webben, stort som smått.

Systemutveckling

Vi gör inte bara webbsidor, webbshoppar och webbappar. Genom våra år som utvecklare är vår verktygslåda bred. Vi har möjlighet att hjälpa dig och ditt företag med existerande projekt eller skräddarsydda lösningar.

 

Oavsett systemmiljö eller funktioner kan vi hjälpa er med professionell mjukvaruutveckling. Allt från skräddarsydd webbprogrammering, till WordPress-plugins och integrationer mellan affärssystem och webbplats.

 

Backend utveckling
Vi utför den mesta PHP baserade backend utveckling ni kan tänka er. Allt från att integrera betallösningar som Klarna eller kortbetalningar med Stripe och Swish eller varför inte koppla ihop ert nyhetsbrev med ert affärssystem. Integrationer och API:er är stommen i backend utveckling och oavsett om ni vill ansluta mot ett API eller bygga ett eget API har vi kompetensen att hjälpa er.

 

Frontend utveckling
Har ni en hemsida ni behöver hjälp att uppdatera, felsöka eller utveckla vidare. Ligger bilderna över texten eller har er WordPress sida blivit rosa? Vi löser allt från HTML till JavaScript (inte Java, det är något helt annat).

Spetskompetens inom WordPress och utveckling av plugins
Vi har stor erfarenhet och kunnande inom WordPress och utveckling av plugins inklusive allt där omkring. Vill du byta ut något element? Eller har din webbplats fått virus och/eller behöver uppdateras? Inga problem, vi kan lösa allt.

 

Mediaproduktion
Vi kan frilägga och redigera bilder i Photoshop för att du ska få dina bilder precis som du vill ha dem för din webbplats. Utöver Photoshop kan vi även vektorbaserad grafik i Illustrator och kan således göra exempelvis logotyper. Vi kan fixa din reklamfilm i Premier Pro eller skapa animationer i After effects.

Med vår erfarenhet i branschen ser vi gärna att vi kan bidra tidigt i er process med vilka lösningar som vi tror (och inte tror) kan tillgodose era behov. Vi tror på att gemensamt ta fram en teknisk specifikation utifrån en vision där vi kan vara med och bidra till helhetskonceptet och vad ni faktiskt vill uppnå med lösningen, snarare än en implementation exakt så som ni tänker er att den skall fungera från början.

 

Vi arbetar flexibelt och agilt och anpassar oss efter nya önskemål och behov under projektets gång, så slipper vi ta fram en dyr och omfattande specifikation innan vi sätter igång med utvecklingsarbetet. För att minimera risken för stora förändringar i arbetets slutskede arbetar vi inkrementellt, dvs. vi delar upp projektet i små ärenden och prisuppskattar dessa efter hand. Du är med hela tiden, som en ny kollega 🙂

 

Uppstart
Alla projekt har en uppstartskostnad, vilket betyder att minsta möjliga offert vi lämnar är på 3 900 kr.

 

Rörligt pris
Vi gör en tidsuppskattning av ert projekt. Under projektets gång håller vi er uppdaterade och ni kan göra förändringar i kravspecifikationen och övervaka tidsåtgången löpande. När vi arbetar mot rörligt pris debiterar vi 1 200 kr/timme.

 

Fast pris
Vi kan vid ett mindre projekt som är väl specificerat utföra detta mot ett fast pris. Vid fast pris så lägger vi på en riskpremie för att ta höjd för eventuella problem som kan uppstå vid implementeringen.

 

Nedan följer några exempel på funktioner som vi utvecklar:

  • Smarta lösningar för intern information (intranät)
  • Mina sidor med anpassad login
  • Integrationer mellan system via API-kopplingar
  • SMS-tjänster

Låt oss ta hand om ert nästa projekt

Kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter ni har.

 

Ring oss: 073-505 79 54
E-post: hejsan@zmartwebbreklam.se